06 – 135 99 445 info@kooijtuinen.nl

Onderhoud

Heeft u een tuin die toe is aan een onderhoud, maar weet u niet waar u moet beginnen? Of twijfelt u of het wel het juiste moment is om te snoeien of te planten? Misschien heeft u er simpelweg geen tijd voor?

Dan bieden wij u graag een helpende hand met onderhoud op maat. Wij bieden verschillende vormen van onderhoud en zoeken graag met u naar het onderhoudspakket dat bij u past.

In alle gevallen krijgt u vakkundig onderhoud met een prachtige tuin als resultaat.

Iedereen met een tuin weet dat hier tijd in gaat zitten en de nodige kennis is ook nooit weg. Wilt u dat u tuin het hele jaar er goed bij staat dan kunnen wij u verder helpen. Door op het juiste moment te snoeien of planten te verplaatsen die op een verkeerde plek staan. Dit zodat er het maximale resultaat uit u tuin gehaald kan worden.

Basis Onderhoud

Wilt u dat er om de zoveel tijd iemand een oogje in het zeil houdt zodat u zonder problemen kunt genieten van u tuin dan helpen wij u graag op weg. Denk bij deze werkzaamheden aan het snoeien van u haag of heesters het onderhoud van u vaste planten borders en het weg halen van de onkruiden.

U kunt ons ook vragen voor de grote lijnen als u zelf erg actief bent in u tuin.

Onderhoudspakketten

Wij bieden verschillende pakketten aan voor het onderhoud van u tuin. U kunt zelf de keuze maken wat er moet gebeuren. Samen lopen we de werkzaamheden door en deze zullen in de volgorde worden af gegaan tot te tijd om is. Alle kosten zitten onder een prijs denk hierbij aan machine kosten reiskosten en afval.

Interesse?

Voor een vrijblijvende kennismaking, neemt u dan contact op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

info@kooijtuinen.nl

06 – 135 99 445